Terug naar Overzicht

Eenvoudig productfoto zoeken via Google

jun 21, 2024

Eenvoudig productfoto zoeken via Google

He, de afbeelding van mijn product ontbreekt nog!

Dat 'even opzoeken' kost helaas altijd even tijd.

Daarom zie je nu in PrismaNote (op de product bewerkpagina onder de foto toevoegen functie) een groene link om sneller de juiste foto te vinden op het internet.

Zo wordt direct Google afbeeldingen geopend met de categorie en het ingevulde leveranciersnummer.

Let erop dat u een foto gebruikt van de leverancier zonder copyright rechten.

Deel deze post:

Laatste updates

Bekijk het overzicht van alle updates

02 aug, 2024
Stuur klanten eenvoudig en snel persoonlijke emails.
01 aug, 2024
Voor veel juweliers is het bieden van diensten een belangrijke inkomstenbron. Daarom is het reparatiesysteem verder uitgebreid met een interessante atelier functie. Het is nu mogelijk om meerdere werkzaamheden toe te voegen aan één reparatie. Dit kan door middel van handige snelknoppen Instellen Dit kan via het menu Winkelinstellingen -> Kassa -> Snelknoppen. Selecteer bij het kopje 'Tonen als' de optie' zichtbaar bij reparaties en orders' Gebruiken Klik in de kassa op de Reparatie knop. Klik vervolgens in de transactie regel op de knop 'Sub items toevoegen'. Selecteer de gewenste werkzaamheden om ze toe te voegen aan het project. De totaalprijs wordt automatisch berekend en is aan te passen!
31 jul, 2024
Standaard template aanpassen
21 jun, 2024
He, de afbeelding van mijn product ontbreekt nog! Dat 'even opzoeken' kost helaas altijd even tijd. Daarom zie je nu in PrismaNote (op de product bewerkpagina onder de foto toevoegen functie) een groene link om sneller de juiste foto te vinden op het internet.
Share by: