Merken voeg je eenmalig toe aan de winkel bij de ‘Winkelinstellingen’.

Nadat een merk is toegevoegd, kan je filteren op het merk in het assortiment en op de website. Ook kan je dan de producten van dit merk vinden in de database met een inkooporder.

Instructie

1. Open PrismaNote en klik in het menu op ‘Winkelinstellingen’

2. Rechts in het scherm verschijnt een kolom met als titel ‘Uw merken’. Klik op de zoekbalk en zoek naar het merk. Klik vervolgens het merk aan.

Bestaat het merk nog niet? Klik dan op 'Nieuw merk toevoegen'. Stuur ons vervolgens een bericht via de chat of support@prismanote.com met de naam van de leverancier, zodat wij het kunnen koppelen.

3. Een pop-up verschijnt, hier kan je jouw leverancier selecteren.

Blijft het leveranciersveld laden? Dan is deze nog niet gekoppeld aan dit merk in de database. Stuur ons een bericht via de chat of naar support@prismanote.com en wij koppelen het merk.

4. Klik op ‘Opslaan’. Het merk is nu toegevoegd.