Als er een aanbetaling plaatsvindt, moet op een zeker moment het restant bedrag worden afgerekend. Dat leggen we uit in dit artikel.

Via ‘Transacties’ in het menu zie je onder Methode alle openstaande betalingen met ‘Betaal Later’. Door op de transactie te wijzen met de cursor, zie je het totaalbedrag van de bestelling zonder deze te hoeven aanklikken.

Aanbetaling en restant betalen bij Reparatie of Order

Gaat het om een Reparatie of Order? Volg dan de stappen in Reparatie Afrekenen.

(Order= Product zonder voorraad afrekenen en direct bestellen bij de leverancier)

Restant betalen bij winkelverkoop