Inhoud:


 

Een concept blijft maximaal 3 dagen bewaard.






Transactie opslaan om later te betalen

1. Creëer een nieuwe bestelling in de kassa (product toevoegen, klant selecteren).

2. Klik bovenaan op de knop ‘Parkeren’.



De kassa is dan weer direct beschikbaar om een andere transactie aan te slaan zonder eerst af te rekenen.



Verder gaan met de transactie

Naast de knop ‘Parkeren’ zie je hoeveel transacties er nog open staan. Door hierop te klikken, kan je het betreffende concept opnieuw selecteren en alsnog afrekenen.



Als je deze selecteert, wordt de transactie opnieuw geopend. Ook verschijnen er dan twee extra iconen:

Klik op de X als je eerst een nieuwe transactie wilt doen.

Klik op de prullenbak als je deze concept transactie wilt verwijderen.



Concept staat voor een niet betaalde transactie

Bovendien zie je in de titel van de transactie het label ‘Concept’ staan, zoals op de foto hieronder. Dit geeft aan dat de transactie nog niet is betaald. Door op de knop ‘Afrekenen’ te klikken, kan je verder gaan met de transactie.




Ook in het overzicht ‘Transacties’ herken je deze transacties aan het concept label. Deze functie is erg handig, als je bijvoorbeeld tussendoor een andere klant wilt helpen op dezelfde desktop of tablet.



Ontdek ook de handleiding over Afrekenenen Aanbetalingenom te leren hoe je de transactie gedeeltelijk betaald.