Komt het product terug of wil je een gedeelte van de betaling terugstorten? Hier leggen we uit hoe je een verkoop restitueert.

Ga naar de betreffende transactie

Allereerst ga je naar de betreffende winkelaankoop. Je kan deze zoeken via de klant (Menu → Alle klanten) of via het transactie overzicht (Menu → Transacties).

Verrekenen in de kassa

Klik vervolgens op de knop ‘Terugbetaling’ rechts bovenin het overzicht.

Je wordt dan doorgestuurd naar de kassa en er wordt direct een pop-up geopend:

1. Selecteer hier de betreffende artikelen en het bedrag dat wordt terugbetaald.

2. Klik vervolgens op de knop ‘Terugbetaling’. Het artikel wordt weergegeven in de kassa met het min bedrag.

3. Vul vervolgens de juiste bedragen in bij Pin of Contant of maak een cadeaukaart aan. Je kan ook andere artikelen toevoegen om te verkopen / ruilen.

4. Klik vervolgens op de groene knop Betalen om de terugbetaling te bevestigen.

Daarna is er een nieuwe transactie aangemaakt met het creditbedrag. Hiervan zie je ook de bevestiging onder de ‘Terugbetaling knop' op de transactie pagina. Door op deze tekst te klikken kan je de transactie van de terugbetaling openen.