Heb je twee keer dezelfde klant in het systeem staan? Het is mogelijk om deze samen te voegen, zodat de transacties (en spaarpunten) aan één klantaccount worden gekoppeld.

Het samenvoegen kan niet ongedaan worden gemaakt.

1. Ga naar de klantpagina die je wilt samenvoegen (dus die gaat verdwijnen).

2. Klik rechts bovenin op het potlood icoon.

3. Een pop-up opent. Klik hier onderin op de knop ‘Klant samenvoegen’.

4. Er wordt nu meer informatie getoond.

5. Zoek de klant waar je de transacties naartoe wilt verplaatsen.

6. Klik op de betreffende klant.

7. Klik vervolgens op de knop ‘Klant samenvoegen’

De klanten zijn nu samengevoegd. Je wordt doorgestuurd naar de nieuwe klantpagina.