Het is mogelijk om meerdere e-mailadressen aan één klant toe te voegen.

1. Klik in het menu op 'Alle klanten'.

2. Zoek de betreffende klant en klik erop.

3. De klantpagina wordt geopend. Klik bovenin op de knop 'Bewerken'.

4. Scroll naar de sectie 'Type' en 'Content'.

5. Selecteer in het vakje 'Type' of je een 'E-mail' of 'Telefoonnummer' wilt toevoegen.

6. Vul vervolgens onder 'Content' het e-mailadres of het telefoonnummer in.

E-mail naar twee e-mailadressen tegelijk versturen

Wil je naar twee e-emailadressen tegelijk de aankoopbon versturen? Dit doet u door in het bovenste e-mailvak bij de klant een ; te gebruiken. Bijvoorbeeld: klantemail1@prismanote.com; klantemail2@prismanote.com . Zie deze foto:

De e-mails worden dan altijd naar beide e-mailadressen gestuurd.