Stuur een WhatsApp bericht via PrismaNote in plaats van e-mailen of bellen. Dit werkt via een connectie met WhatsApp Web.

Voor WhatsApp zijn we afhankelijk van hun Business API. Deze is nog niet volledig opengesteld voor integraties. Hierdoor kan je maximaal 20x per uur WhatsApp openen via PrismaNote.

1. Ga naar de betreffende klantpagina.

2. Klik rechts bovenin op de knop ‘Bewerken’.

3. Een pop-up opent. Vul het mobiel telefoonnummer in met het landnummer en selecteer het selectievakje ‘WhatsApp gebruiken’.

4. Klik op ‘Opslaan’.

5. Vervolgens verschijnt er een WhatsApp icoon. Als je hierop klikt, wordt direct WhatsApp web geopend met het betreffende telefoonnummer.

Idee: bij het toevoegen van een reparatie kan je ook selecteren of de klant contact wil via WhatsApp. Dit is dan zichtbaar op de reparatiepagina.