Er worden twee verschillende methodes toegepast bij het gebruik van labelprinters. Welke methode je gebruikt, is afhankelijk van hoe oud de labelprinter is.

Controleer welke methode je gebruikt:

1. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Winkelinstellingen'.

2. Klik op het tabblad 'Print instellingen'.

Aan de afbeeldingen hieronder kan je zien welke methode van toepassing is.

Nieuwe methode:

Oude methode:

Kies nu de methode:

Aanpassen in de nieuwe methode

Het aanpassen van het label kunnen wij voor je doen. Neem alsjeblieft contact op met support via de chat of support@prismanote.com.

Aanpassen in de oude methode

De zogenoemde etiketten of labels kunnen ingesteld worden bij Winkelgegevens -> Print Instellingen.

Daar zie je hieronder een screenshot van. In de tweede kolom zie je ‘Etiket Definities’ staan. Type allereerst een naam en selecteer een lay-out. Klik vervolgens op de groene knop ‘Toevoegen’. Het ligt aan de printer of je Layout 1, 2, 3 of 4 wilt gebruiken. Dit kan echter het beste bij de implementatie in een teamviewer sessie door ons worden geregeld.

Klik vervolgens op het ‘pennetje’ icoon achter het zojuist aangemaakte etiket. Een pop-up opent zich.

Bovenaan kan je allereerst de naam en lay-out wijzigen. Daaronder selecteer je ‘Ja’ als je een barcode of QR code wilt toevoegen. Als laatste selecteer je via het dropdown menu het merk van de printer.

Dan begint het instellen van de velden.

Klik op één van de grijze blokken en houdt de linkermuisknop ingedrukt.

Sleep vervolgens het grijze blok naar het veld waar je dit gegeven wilt plaatsen.

Je kan extra velden toevoegen met de groene ‘plus’ knop.

Velden weghalen doe je met het prullenbak icoon achter het veld.

Dan klik je als laatste op ‘Opslaan en sluiten’ om het etiket op te slaan.