Problemen bij het printen van labels? Kijk dan hier voor meer informatie.

Om labels te kunnen printen moet de lay-out van het label door ons ingesteld worden.
Is dit nog niet gebeurd? Stuur ons een bericht via de chat of naar support@prismanote.com.

Als je printer instellingen wijzigt, let er dan op dat je het juiste werkstation kiest in de menubalk.

Je kan alleen via het werkstation printen, waar de printer aan is gekoppeld. Klik bovenin op het werkstation om deze te wijzigen.

Inhoud

Individuele labels printen

Via assortiment

1. Ga naar Assortiment en open het betreffende product.

2. Klik op ‘Print Label’ knop

3. Selecteer de juiste lay-out en klik op Print.

Via inkooporder

Om een label af te drukken via de inkooporder moet het product zijn ingeboekt.

1. Voeg een product toe aan de inkooporder en boek deze in.
Een ingeboekt product is te herkennen aan de aanwezigheid van deze iconen:

2. Klik op het printer-icoon, dan krijg je een voorbeeld te zien van het label en kan je op Print klikken om dit label af te drukken (het kan een paar seconden duren alvorens de printer reageert op de printopdracht).

Labels in bulk printen

Bij een inkooporder kunnen meerdere labels tegelijk afgedrukt worden.

1. Halverwege de inkooporder-pagina staat het kader “Details” met daarin de knop ‘Etiketten printen’:

2. Klik hierop en kies vervolgens Alle labels printen

Deze functionaliteit houdt (nog) geen rekening met niet-ingeboekte producten, en zal in dat geval een leeg of onvolledig label printen. Boek de producten eerst allemaal in of print de labels individueel.