Hoe wilt u calculaties doen? Aan de hand van een marge over de adviesprijs van de leverancier of gebruikt u altijd een opslagfactor in combinatie met de inkoopprijs? Dit is in te stellen per leverancier.

Ga naar de betreffende leverancier

1. Klik op ‘Leveranciers’ in het menu.

2. Klik op de leverancier die u wilt aanpassen

3. Op deze pagina klikt u op de tab ‘Details’

4. Scroll omlaag naar winkel prijsinstellingen

5. Selecteer “Sales” bij invoermethode om de prijsinstelling met marge te hanteren. Selecteer “Purchase” als u de prijsinstelling met opslagfactor wilt gebruiken.

6. Klik vervolgens op ‘Opslaan’ om de wijziging door te voeren.

Als u een nieuw product aan de inkooporder toevoegt, wordt deze prijsinstelling direct toegepast.