Werkt u met een digitale JUPA factuur (een .TXT bestand)? In PrismaNote boekt u deze gemakkelijk in. Maak allereerst een nieuwe inkooporder aan.

1. Klik in het menu op ‘Inkooporders’

2. Klik rechts bovenin op de knop ‘Nieuw’. Een pop-up verschijnt.

3. Klik rechts in de pop-up op ‘of upload bestand’.

4. Selecteer het elektronische bestand dat u toegezonden hebt gekregen.

Vervolgens verschijnt er een pop-up:

Zet het vinkje bovenin uit, als je de nieuwe verkoopprijzen uit de EDI wilt gebruiken in plaats van de huidige prijs van de voorraad artikelen.

De producten worden vervolgens direct ingeladen. De volgende stap is het verwerken en afronden van de inkooporder.

De facturen werken momenteel van deze leveranciers:

• Fossil

• Gisser

• Hirsch

• Kasius

• Luckerath

• PDA Group

• Rebel & Rose

• Seiko Watch Europe BV

• Vroemen Trading

• Venson (IBB)

• Ti Sento

• Weisz Group

• Coeur de Lion

Wist u dat het bestand direct gematcht wordt met de data uit de centrale database? Zo heeft u bijvoorbeeld direct afbeeldingen en meer productgegevens in uw systeem staan!