1. Klik in het menu op ‘Leveranciers’

2. Klik rechts bovenin op de knop ‘Nieuw bedrijf’. Er verschijnt een pop-up waarmee je kan zoeken in de database van leveranciers.

3. Type hier de naam of het e-mailadres van de leverancier. Komt de leverancier die je zoekt te voorschijn? Klik er dan op om deze toe te voegen.

4. Komt hij niet tevoorschijn? Dan zie je de melding ‘Bedrijf toevoegen +’. Klik hierop, zodat je naar een nieuwe pagina gaat.

5. Vul vervolgens op deze pagina alle gegevens van de leverancier in.

Gaat het om een leverancier die je waarschijnlijk als enige juwelier gebruikt (bijvoorbeeld een ZZP’er waar je weleens reparaties naartoe stuurt)? Zet dan rechts bovenin ‘Bedrijf geheimhouden’ op “Ja”.

Het kan voorkomen dat het bedrijf al bestaat en deze nog op onzichtbaar staat. In dat geval heeft een andere juwelier het bedrijf aangemaakt. Stuur ons een bericht via de chat of naar support@prismanote.com.

6. Klik als laatste onderaan op de knop ‘Bedrijf toevoegen’ en de leverancier staat in de lijst.