Wilt u een leverancier wijzigen die is geïmporteerd uit uw vorige kassasysteem? Lees dan het artikel Leveranciers koppelen. Hierin wordt uitgelegd hoe u de leverancier (met alle inkooporders, services etc.) koppelt aan het officiële leveranciersaccount.

Ook zijn gegevens van de leverancier gemakkelijk aan te passen

1. Klik het menu op ‘Leveranciers'

2. Klik op de leverancier die u wilt wijzigen. Hiermee opent u de pagina van de betreffende leverancier.

3. Klik rechts bovenin op de knop ‘Opties’ en selecteer 'Bedrijf Aanpassen'.

Een nieuw scherm opent om alle gegevens te wijzigen.

4. Klik als laatste onderaan op ‘Opslaan’.

In PrismaNote werken we met officiële leverancier pagina’s. Als u een wijziging doorvoert, kan het zijn dat deze eerst nog geverifieerd moet worden, voordat deze voor alle gebruikers zichtbaar is. Stuur ons eventueel een bericht via chat of naar support@prismanote.com als iets niet goed gaat.