Wilt u een afbeelding aanpassen? Op deze pagina bespreken we alle mogelijkheden om een afbeelding te wijzigen.

Foto toevoegen

1. Klik op “Widgets” in het menu.

2. Klik op afbeelding en sleep deze naar de plek in de website of post waar de afbeelding toegevoegd moet worden. Laat dan los.

3. Volg nu dezelfde stappen als bij het vervangen van een foto, hieronder.

Foto vervangen

1. Klik op de betreffende foto, zodat de pop-up verschijnt.

2. Klik vervolgens op de knop ‘Vervangen’ onder de foto.

3. Selecteer of upload de nieuwe foto

Foto aanpassen

In dezelfde pop-up kan u de afbeelding ook verder aanpassen. Door bovenin op ‘Ontwerp’ te klikken, kan u de complete afbeelding stijl wijzigen.

Hier kan u ook de afmeting wijzigen en een rand, afgeronde hoeken en schaduw toevoegen. Daarnaast kan u ook een animatie toepassen, zodat de afbeelding ‘beweegt’ als u er met de cursor op wijst. Dit maakt van uw website een dynamisch geheel.

Foto bewerken

In de pop-up onder het kopje Inhoud (zie eerste foto), staat ook de knop ‘Bewerken’. Als u hierop klikt opent een nieuwe pop-up om de afbeelding verder te bewerken.

Selecteer onderaan deze pop-up hoe u de foto wilt bewerken. Als u de afbeelding wilt bijsnijden (Transformeren) en hiermee klaar bent, klikt u links onderin op het < Icoon om de wijziging op te slaan.

Achtergrond foto

Heeft een foto de hele rij of kolom bedekt? Dan gaat het waarschijnlijk om de achtergrond foto (bekijk dan de mogelijkheden om de Achtergrond wijzigen. In de meeste gevallen kan u op dezelfde manier de foto wijzigen door erop te klikken.

Bij een achtergrond foto kunnen er echter andere widgets boven de foto staan, waardoor deze moeilijk is te selecteren. Klik in dat geval met de rechtermuisknop op het element, zodat de pop-up verschijnt. Kies vervolgens voor ‘Container selecteren’ en klik het gewenste onderdeel met de achtergrond (in dit geval Kolom).