Een widget (zoals foto, tekst, knop) kan u verplaatsen / slepen door er met de linkermuisknop op te klikken en ingedrukt te houden. Een complete rij kan echter niet gesleept worden, maar wel omhoog en omlaag worden gezet.

1. Klik met de cursor op het blauwe label ‘Rij’ in de hoek links boven

2. Vervolgens opent een pop-up zich. Gebruik hierin de bovenste pijltjes om de complete rij omhoog of naar beneden te verplaatsen.

Kolommen wisselen

Staan er meerdere kolommen in een rij en wilt u deze omwisselen? Dan werkt dit op dezelfde manier.