Als je naast PrismaNote ook gebruikt maakt van onze hosting en daar ook e-mailadressen bij hebt, kan je hier de instellingen vinden die nodig zijn om de e-mail op je computer in te stellen.

Instellingen e-mailprogramma

• Inkomende en uitgaande server: web7.hostingcp.eu

• Protocol: IMAP of POP3 (gebruik IMAP als je meerdere apparaten gebruikt om de e-mail te lezen. Tel de webmail ook mee als apparaat. Dan is de mailbox op elk apparaat hetzelfde)

• Poorten:

• Beveiligd (kies voor SSL of STARTSSL)

• 993 voor inkomende post (IMAP en POP3)

• 465 voor uitgaande post

• Onbeveiligd (je gegevens worden niet versleuteld verzonden, gebruik deze optie alleen als dat niet anders kan!)

• 143 voor inkomende post (IMAP)

• 110 voor inkomende post (POP3)

• 25 voor uitgaande post (gebruik 587 als je poort 25 niet kunt gebruiken)

• Voor uitgaande e-mail is verificatie vereist: Ja, gebruik dezelfde gegevens als voor de inkomende e-mail

• Gebruikersnaam: jouw volledige e-mailadres

• Wachtwoord: Het wachtwoord zoals deze is doorgeven door PrismaNote

Webmail

Je kan de e-mail altijd en overal lezen en beantwoorden via onze webmail. Deze kan je vinden op https://juweliermail.nl. Daar log je in met dezelfde gegevens die je van ons hebt ontvangen. De gebruikersnaam is ook hier het volledige e-mailadres.

Wachtwoord e-mail wijzigen

Je kan zelf het wachtwoord van het e-mailadres wijzigen met onderstaande stappen via de webmail omgeving.

1. Login op de webmail via juweliermail.nl

2. Klik links op Instellingen en kies vervolgens voor ‘Wachtwoord’

3. Voer het huidige wachtwoord in

4. Kies een nieuw wachtwoord en voer deze 2 maal in

5. Klik op ‘Opslaan’.

Wij kunnen de wachtwoorden niet zien en achterhalen, deze worden versleuteld opgeslagen. Ben je het wachtwoord vergeten dan kunnen wij deze wel voor je resetten.