Bij het overstappen van website, kunnen er oude links komen te vervallen. Deze verwijzen dan door naar een 404 pagina op de nieuwe website.

Het is mogelijk om een doorverwijzing toe te voegen in de websitebouwer.

1. Open de websitebouwer

2. Klik aan de linkerkant op ‘Instellingen’

3. Klik op ‘URL-doorverwijzing’

4. Staat er al een doorverwijzing in? Klik dan op de knop ‘Nieuwe doorverwijzing toevoegen'

5. Vul vervolgens de oude link in het eerste invulveld (bijvoorbeeld: /horloge) onder ‘Oude paginanaam’.

6. Selecteer vervolgens de bestemmingspagina of link door naar een andere website.

7. Klik vervolgens op de knop ‘Toevoegen’.

8. Klik na het toevoegen van de links rechts bovenin op ‘Opnieuw publiceren’ om de links door te verwijzen.