Wilt u de openingstijden mooi uitgelijnd weergeven? Zoek en voeg de widget ‘Kantooruren’ toe op de plek waar u de openingstijden wilt tonen. Klik erop, zodat de pop-up verschijnt. Als u deze nieuw toevoegt, selecteert u zelf bouwen.

Openingstijden op de website plaatsen

1. Zoek de widget ‘Kantooruren’ via het linker zijmenu Widgets

2. Sleep deze widget naar de plaats waar u de openingstijden wilt weergeven

Openingstijden wijzigen

1. Klik op de Openingstijden, zodat de pop-up verschijnt.

2. Als u deze nieuw hebt toegevoegd, selecteert u zelf bouwen.

3. Vervolgens kan u per dag de openingstijden instellen door op de specifieke dag te klikken.

4. Ook zijn er onder de dagen nog enkele opties beschikbaar, zoals ‘samenvoegen van dezelfde openingstijden’ en de tijden weergeven met 24-uurs aanduiding.

5. Door boven in de pop-up op ‘Ontwerp’ te klikken, kan u de nog meer kleuren, lettertypes en ruimtes aanpassen.

6. Klik vervolgens rechts bovenin op de groene knop ‘Opnieuw publiceren’ om de wijziging zichtbaar te maken (deze knop is alleen zichtbaar als de website al gekoppeld is aan uw domeinnaam).