Wilt u dat mensen contact op kunnen nemen via WhatsApp via de website?

Maak dan een link van een stukje tekst, knop of foto en kies voor de optie ‘Website URL’.

Plak vervolgens deze link in het invulveld: https://wa.me/31882022522?text=Hallo%20Juwelier,

(Verander 31882022522 voor uw eigen nummer)

– Gebruik geen 00 of +, maar alleen 31 ervoor (als het gaat om een NL nummer).

– Gebruik %20 om een spatie weer te geven.

Door op de link te klikken, wordt WhatsApp geopend met het bericht erin. Bekijk ook deze video hoe u een zwevende WhatsApp knop op elke pagina kan weergeven.