Zorg ervoor dat u ook het e-mailadres toevoegt waar de mail op mag binnenkomen. Dit doet u in de pop-up om het contactformulier te bewerken onder “Inhoud” -> “Indiening”

Contactformulier toevoegen

1. Klik op ‘Widgets’ en zoek naar ‘Contactformulier’.

2. Sleep deze vervolgens naar de plek waar u het contactformulier wilt tonen.

Contactformulier velden bewerken

1. Klik op het betreffende contactformulier, zodat de pop-up verschijnt.

2. Klik vervolgens op het betreffende veld dat u wilt wijzigen.

3. Vergeet niet om een nieuw veld toe te voegen met als soort veld ‘Aanmelden’. Dit is tegenwoordig verplicht voor de privacy wetgeving (zie foto hieronder).

Contactformulier ontwerp bewerken

1. Door bovenin de pop-up op ‘Ontwerp’ te klikken, kan u de opmaak van het contactformulier wijzigen.

2. Selecteer hier allereerst de lay-out.

3. Scroll vervolgens verder naar beneden om de complete stijl te wijzigen.

Het ontwerp is naar eigen smaak te verbeteren, zoals achtergrond, knop stijl, schaduw, tekst, randen en ruimtes.