Door Instagram te koppelen aan een fotogalerij op uw website worden de foto’s automatisch geüpdatet met de laatste posts op uw instagramkanaal.

Stappenplan:

1. Klik in het menu van PrismaNote op ‘Websitebouwer’

2. Klik op de knop ‘Bewerken’ achter de website.

3. Ga naar de pagina waarop de fotogalerij zich bevindt en klik op de galerij.

4. Een pop-up opent. Klik hierin op “Koppelen aan Instagram” (of in het Engels: “Connect Instagram”).

5. Een extra pop-up verschijnt. Log in met uw Instagram gegevens.

6. Sluit de pop-up en klik op “Opnieuw publiceren” rechts boven in het scherm wanneer u klaar bent.