Het is mogelijk om gravering en/of cadeauverpakking aan te bieden in de winkelmand op de webshop. Dit zijn de stappen om dit in te stellen:

1. Klik in het menu van PrismaNote op ‘Winkelinstellingen’

2. Klik op de tab ‘Webshop’

3. Klik op de knop ‘Nieuw toevoegen’ onder ‘Extra diensten’.

Een nieuwe pop-up opent.

Selecteer een dienst: Selecteer of het gaat om Geschenkverpakking of Gravering. De dienst is achteraf te wijzigen en er zijn meerdere opties (varianten) aan toe te voegen.

Nieuwe variant toevoegen: Wilt u verschillende prijzen hanteren voor diverse selecties producten? Bijvoorbeeld gravering van bestek heeft een andere prijs dan gravering van horloges. Klik dan op ‘+ Nieuwe variant toevoegen’. Vervolgens kan u een naam invullen, toevoegen en vervolgens selecteren bij ‘Selecteer Variant’. Deze naam wordt niet getoond aan klanten, maar dient voor eigen overzicht.

Selecteer variant: Standaard is er één prijs voor de dienst (Default). Heeft u meerdere varianten? Dan kan u hier de variant selecteren om te wijzigen.

Prijs incl. BTW: De prijs die de klant moet betalen voor de dienst (of variant van de dienst).

Minimale prijs: Wilt u de dienst aanbieden vanaf een minimale verkoopwaarde van het product? Vul dan hier het bedrag in. Laat dit bedrag op 0 staan, als de dienst voor alle producten moet gelden.

Exclusief producten met korting: Zet u deze op ‘Ja’ dan wordt de dienst (of de variant van de dienst) niet getoond bij producten in de sale.

Alleen geldig voor specifieke groep: Wilt u de dienst (of de variant) alleen tonen bij producten in specifieke artikelgroepen? Zet dan deze schakelaar op ‘Ja’. Vervolgens verschijnen er nog twee opties:

• Uitsluiten of Insluiten: Kies hier of het gaat om enkele artikelgroepen (insluiten) of om alles behalve enkele artikelgroepen (uitsluiten).

• Artikelgroepen: Zoek en selecteer de artikelgroepen die u wilt insluiten of uitsluiten.

4. Klik vervolgens op de knop ‘Opslaan’ om de wijzigingen door te voeren.

TIP: Het systeem kijkt eerst of de default mogelijkheid van toepassing is. Voegt u meerdere prijzen / varianten toe? Stel default dan in voor de kleinste selectie (bijvoorbeeld insluiten artikelgroep ‘Bestek’) en maak een variant voor grotere groepen.

In de webshop:

• De klant kan de optie per product toevoegen door op de knop te klikken.

• De klant kan de optie per product verwijderen door op het prullenbak icoon te klikken.

• Als de klant de gravering invult, kan hij op het groene vinkje klikken om deze te bevestigen.

• De klant kan bij de gravering ook het lettertype selecteren (er zijn twee mogelijkheden).

• Er staat een melding dat producten die gegraveerd zijn, niet geretourneerd kunnen worden.