Het is mogelijk om verkoopargumenten (unique selling points) van uw onderneming te tonen onder de Winkelwagen & Reserveer knop op de productpagina.

Stappenplan:

1. Klik in het menu van op ‘Winkelinstellingen’

2. Klik op het tabblad Webshop

3. Scroll naar het kopje ‘Voeg extra productinformatie toe’ -> ‘Unieke verkoopargumenten:’

4. Vul hier de punten in die u wilt noemen. Het is ook mogelijk om slechts 1,2 of 3 regels in te voeren.

Door de taal te wijzigen, kan de informatie in andere talen worden gewijzigd.

De tekst ‘Wat u kan verwachten:’ kan momenteel niet worden aangepast.

Kleur van het vinkje

Het vinkje voor het verkoopargument is dezelfde kleur als de knop die staat ingesteld in de websitebouwer bij Ontwerp -> Algemene Knoppen.