Maak een website dynamisch door widgets (bijv. tekst, afbeelding, knop) of rijen een animatie te geven, zoals vervagen, inzoomen of stuiteren.

1. Dit doet u door er met de rechtermuisknop op te klikken, zodat de pop-up verschijnt.

2. Selecteer vervolgens bij ‘Ingangsanimatie’ de animatie die u graag wilt.

3. Door te kiezen voor ‘Geen’ verwijdert u de animatie.

Animatie aan afbeelding toevoegen

Een widget, zoals een afbeelding, kan u ook een animatie geven als de bezoeker met de cursor erop wijst. Dit doet u door met de linkermuisknop op de foto te klikken. Ontdek dit bij het artikel Foto Aanpassen.

TIP: de kracht van animaties is vooral om bepaalde onderdelen extra te laten opvallen. Om wachttijd en websitesnelheid te verbeteren is het aan te raden om slechts enkele onderdelen een animatie te geven.