Wilt u een kortingsactie doen op de website of een specifieke klant een kortingscode geven op de webshop? Maak een coupon of voucher aan.

Coupon instellen

Om een kortingscode aan te maken, neemt u de volgende stappen:

1. Ga naar winkelinstellingen via het linkerzijmenu

2. Kies het tabblad ‘Spaarpunten’

3. Klik op de knop ‘Nieuw toevoegen’ achter de titel Coupons.

Een pop-up opent zich. Hier kan u verschillende instellingen doen.

Coupon code: Zet hier de code neer die consumenten kunnen gebruiken op uw website (tekst en cijfers, zonder andere tekens en spaties).

Type Korting: Selecteer of het om een vast bedrag gaat of om een percentage.

Waarde van de coupon: Hoeveel korting krijgt de consument met deze code?

Minimale besteding: Vul het bedrag in vanaf welke totale orderwaarde de coupon mag worden besteed.

Vervaldatum: Tot wanneer is de couponcode geldig?

Gebruikerslimiet: Hoe vaak mag de code gebruikt worden? (Als u deze leeg laat, is hij 100000 keer geldig).

Exclusief producten met korting: Is de coupon ook geldig voor producten die al in de SALE staan?

Alleen geldig voor specifieke groep: Is de coupon alleen geldig voor specifieke artikelgroepen?

Uitsluiten of insluiten: Is de coupon geldig voor deze artikelgroepen (insluiten) of juist niet voor deze artikelgroepen (uitsluiten).

Artikelgroepen: Zoek en selecteer de artikelgroepen die uw wilt insluiten of uitsluiten.

4. Klik vervolgens op de groene knop ‘Opslaan’. De coupon is aangemaakt.

Coupon verwijderen

Ga naar coupons via Winkelinstellingen -> Loyaliteit. Klik op het prullenbak icoon achter de betreffende coupon die u wilt verwijderen.