1. Klik in het menu aan de linkerkant op Pagina’s

2. Klik vervolgens op ‘Pop-ups’

3. Klik op de knop ‘Nieuwe pop-up’ om één van de standaard pop-ups te bewerken

4. Selecteer één van de opties, voeg een naam toe en klik op de knop ‘Pop-up toevoegen’.

5. Vervolgens kan u deze inhoud aanpassen, zoals u ook de inhoud van de website aanpast.

Door op ‘Pop-up instellingen’ te klikken, kan u de afmeting, rand, achtergrond, schaduw en animatie bewerken. Wilt u dat de pop-up alleen zichtbaar wordt en de rest van de website (gedeeltelijk) wordt afgeschermd? Kies de gewenste kleur bij ‘Site-overlay’ en bepaal de ondoorzichtigheid.

In dit andere artikel leggen we graag uit hoe u een pop-up kan instellen, zodat hij zichtbaar wordt als de bezoeker een pagina opent of op een knop klikt.

Pop-up verwijderen

U verwijdert een pop-up door op het tandwiel icoon achter de betreffende pop-up te klikken en verwijderen te selecteren.