Een pop-up weergeven kan simpelweg op 2 manieren. Als een bezoeker ergens op klikt (zoals een knop) of als hij de website opent.

Pop-up weergeven met een klik

In dit voorbeeld gebruiken we een knop, maar het ook een afbeelding of een tekst zijn, waar u de link achter kan plakken.

1. Klik op de knop (of op het link icoon), zodat de pop-up verschijnt.

2. Selecteer vervolgens de optie Pop-up en selecteer de pop-up die u hebt gemaakt.

Pop-up weergeven als de pagina wordt geopend

Hiervoor maakt u gebruik van de personalisatie tool, waarmee veel meer mogelijkheden zijn zoals specifieke meldingsbalken, speciale effecten en gepersonaliseerde informatie. Op deze pagina leggen we alvast uit hoe u de pop-up instelt als de website wordt geopend.

1. Klik op ‘Personaliseren’ in het linkerzijmenu

2. Klik bij het kopje ‘Zelf bouwen’ op de knop ‘Regel bouwen’

3. Vervolgens opent een nieuw scherm, waar u kan selecteren wanneer de pop-up moet worden weergegeven.

Wilt u de pop-up weergeven aan alle bezoekers die op de website komen? Selecteer dan de checkbox ‘Weergeven voor alle bezoekers (geen trigger)’ onder de opties en klik op de knop ‘Volgende’.

4. Hier kan u instellen welke content u wilt laten zien. Klik hier op Pop-up en opnieuw op de knop ‘Volgende’.

5. Als laatste stelt u in welke pop-up en op welke pagina u het wilt laten zien.

Bij “Pagina kiezen” kan u ook de optie Alle Pagina’s selecteren onderaan de lijst. Vervolgens klikt u opnieuw op de knop ‘Volgende’.

6. Nu verschijnt nog één keer de pop-up die u gaat tonen om hem eventueel nog te bewerken. Als u akkoord bent kan u rechts bovenin klikken op de knop ‘Klaar’.

7. Als laatste klikt u dan op de knop ‘Regel opslaan’ om de pop-up instelling te activeren.

Pop-up uitzetten of verwijderen

1. Klik op Personaliseren in het linkerzijmenu

2. Klik op het Tandwiel icoon achter de trigger

3. Klik hier op ‘Deactiveren’ of ‘Verwijderen’

Via het linkerzijmenu Pagina’s → Pop-ups kan u ook de betreffende pop-up op deze manier verwijderen.