Ruilen van een weborder

Komt een klant terug in de winkel om de weborder te ruilen voor een ander product? Doorloop dan de volgende stappen.

1. Open de betreffende weborder.

2. Klik dan op de knop ‘Ruilen’ om het product in de kassa om te wisselen.

3. Selecteer de producten die de klant wil ruilen en het aankoopbedrag.

4. Selecteer in de kassa de producten die de klant nu graag wilt hebben.

5. Reken het restantbedrag af.

(Gedeeltelijk) terugbetalen van een weborder

Komt een weborder retour en wilt u een gedeelte terugbetalen? Onderneem deze 3 stappen.

1. Open de betreffende pagina van de weborder

2. Klik op de dropdown ‘Afgerond’ onder ‘Status’ en selecteer ‘Terugbetaling’

3. Een pop-up opent. Selecteer hierin het bedrag dat teruggestort moet worden en of het product terug op voorraad komt of niet. Daarnaast kan ook een apart bedrag voor verzendkosten worden teruggestort.

Heeft de klant spaarpunten of een coupon gebruikt? Houdt hier rekening mee bij het bepalen van het terug te storten bedrag.

Controleer door in te loggen bij Mollie of Pay of de terugbetaling is gelukt.