Het is mogelijk om een aparte zoekbalk voor de producten op de website te zetten.

1. Open de websitebouwer door op de knop ‘Bewerken’ achter de website te klikken

2. Ga naar de plaats waar u de zoekbalk wilt plaatsen.

3. Klik aan de linkerkant op ‘Widgets’ en zoek de widget ‘Zoekfunctie’.

4. Houdt de muisknop ingedrukt en sleep de widget naar de plek waar je deze wilt plaatsen.

5. Een pop-up opent (ook door erop te klikken) om het ontwerp en de instellingen aan te passen.

6. Klik onder ‘Inhoud’ op ‘Bestaande pagina' en selecteer hier de pagina ‘search’. Dit is de pagina waarop de zoekresultaten worden getoond.

7. Klik op ‘Ontwerp’ om het design verder aan te passen.

8. Klik rechts bovenin op de knop ‘Opnieuw publiceren’ om de wijziging live te zetten.