Door de schakelaar ‘Lokaal bedrijf’ bij de website op ‘Ja’ te zetten, geef je aan zoekmachines de locatie van de winkel door. Dit geeft een boost aan de lokale SEO.

Let op dat u de juiste adresgegevens hebt ingevuld in de websitebouwer anders werkt het averechts! Lees de stappen hieronder.

1. Klik in het menu op ‘Websitebouwer’

2. Klik eerst op de groene knop ‘bewerken’ achter de website

3. De websitebouwer wordt geopend. Klik in het linkermenu op ‘Inhoud’

4. Vul de informatie in bij:

• Bedrijfsinfo

• Zakelijke tekst

• Zakelijke afbeeldingen

Deze informatie wordt doorgegeven aan de zoekmachines, dus zorg dat dit goed is ingevuld.

5. Klik in de websitebouwer rechts bovenin op ‘Opnieuw publiceren’

6 Ga terug naar het menu in PrismaNote en zet de schakelaar ‘Lokaal bedrijf’ op ‘Ja’ bij de website.