Een handige tool om automatisch blogs te maken is Rytr.

Het schrijven van een blog is een relatief makkelijk hulpmiddel om de website up to date te houden en interactie te creëren met uw doelgroep. In de websitebouwer is een speciale blog tool ingebouwd waardoor het makkelijker is een blog te schrijven en bij te houden.

Post aanmaken

1. Klik op “Websitebouwer” in het menu, klik daarna op “Bewerken”. De websitebouwer opent dan in een nieuw tabblad.

2. Klik op de knop “BLOG” in het menu

3. Klik op de groene knop “+ Nieuwe post”

4. Een pop-up verschijnt. Om een post aan te maken zijn drie gegevens vereist: Titel post, Auteur van post en een afbeelding.

Deze kunnen altijd later nog gewijzigd worden. Vul deze drie in en klik op “Beginnen”

5. De post verschijnt. Klik links in het menu op “Widgets” om onderdelen toe te voegen.

Het invullen van de post werkt het zelfde als het invullen van de website. Klik op de volgende links voor het toevoegen van onderdelen aan de post:

Zo voegt u een foto toe.

Zo voegt u een fotogalerij toe.

Zo voegt u tekst toe.

Zo voegt u producten toe. Volg deze vanaf het tweede kopje: “Zoek de widget ‘Producten’”

Zo voegt u een knop toe.