Geef de leverancier toegang tot de voorraadwaarde en verkoopcijfers van zijn merken. Zo kan de vertegenwoordiger beter meedenken met de verkoop en op afstand goede aanbevelingen doen.

Stappen:

1. Klik in het menu op ‘Leveranciers’

2. Klik op de betreffende leverancier

3. Klik bovenin de pagina op de knop ‘Deel voorraadlijst’. De gegevens worden nu realtime gedeeld in het leveranciersportal.

4. Vervolgens verschijnt er nog een pop-up. Hierin kan je ook het e-mailadres van de vertegenwoordiger invullen om hem uit te nodigen. De vertegenwoordiger krijgt dan een e-mail met een link waarin hij ook gegevens kan ontvangen. Het kan zijn dat het e-mailadres nog niet geverifieerd is. Neem in dat geval contact op via de chat of met een bericht naar support@prismanote.com

Let op dat de winkel is gekoppeld aan de officiële leverancier, anders ziet de leverancier het niet. Als er een lange code in de naam van de leverancier staat, is hij nog niet gekoppeld. Onderneem dan deze 3 stappen.