Met deze versie krijgt u meer flexibiliteit in de websitebouwer op de productpagina’s en kan u artikelgroepen eenvoudiger in hoofdgroepen en subgroepen opdelen voor de statistieken. Ook zijn er nieuwe optimalisaties doorgevoerd voor de kassa, multi store en exports.

Daarnaast maken we nu gebruik van een andere chatfunctie, waarbij het gesprek direct als issue wordt gezet in de service desk (hetzelfde als u mailt naar support@prismanote.com). Hiermee is het ook mogelijk om bijlages en emoij ? toe te voegen. Elke medewerker heeft toegang tot de chat, zodat we u sneller proberen te helpen.

Samenvatting nieuwe functies en optimalisaties

Webshop

• Eigen lettertype uploaden. Bekijk hoe

• Producten handmatig kunnen sorteren in het producten overzicht. Handig om te gebruiken of een verplichting vanuit de leverancier. Bekijken de stappen

• Optimalisatie van de filters door de standaard geselecteerde filters op de pagina te verbergen voor Categorie, Geslacht en Korting/Bestsellers. Dit werkte al voor de andere filters. Ook wordt de filter ‘Korting / Bestsellers’ verborgen als er geen resultaten zijn.

• De volgorde van de filters Geslacht, Prijs, Merk is verandert in Merk, Geslacht, Prijs.

• Zelf de productpagina in de basis kunnen bewerken. Bekijk de stappen

• Verbergen van alle of specifieke product specificaties (bijvoorbeeld: leveranciersnummer of EAN) of verbergen van sectie ‘Winkel bezoeken?’.

• De kleur van de knoppen ‘In winkelmand’ en ‘Reserveer’ los van elkaar kunnen aanpassen de kleur van de prijs kunnen wijzigen.

• De tekst op de In winkelmand knop en de Reserveer knop kunnen aanpassen.

• Lay-out verbetering van de producten tijdens het afrekenen. Hiermee wordt meer nadruk gelegd op de volgende stap. Met informatie van e-commerce experts zullen we in de komende weken meer updates doorvoeren om het afrekenproces verder te optimaliseren voor alle gebruikers.

• Het bij-verkopen van Extra Diensten (Cadeauverpakking en Gravering) staat live. Bekijk de stappen

Fixes:

• Aantallen weergave achter ‘Categorie’, ‘Geslacht’, ‘Korting/Bestseller’ deed het in sommige gevallen niet.

• Beter inladen van de producten bij het teruggaan van de productpagina naar het overzicht.

Hardware

[FIX] Proof of concept is toegevoegd bij het scannen van barcodes.

Assortiment

[FIX] Verbetering van de filters, waardoor producten sneller worden ingeladen zonder op ‘filters verversen’ te hoeven drukken.

Export

• Het totaal op de leverancier PDF staat op dezelfde pagina.

Fixes:

• Export functie is nu ook mogelijk voor gebruikers met meer dan 15.000 verschillende producten op voorraad in één winkel. Er is geconstateerd dat de export functie nu langzamer kan werken, dus dat wordt met de nieuwe versie geoptimaliseerd.

Multi store

• Verplaatsen van producten tussen meerdere winkels.

Algemeen

• Basis van de thuiswerker-functie is gelegd. Hierbij heeft de medewerker alleen toegang tot bepaalde onderdelen en is de rest afgeschermd zonder gebruik van PIN code.

• Beveiligingsupdate; bij een wachtwoord reset worden gebruikers automatisch uitgelogd op alle apparaten.

• Snelheidsverbetering door het uitzetten van een cronjob.

Kassa

• VPAY is toegevoegd aan handmatig pin provider kiezen

• Uitbreiding van de aanhef op de klantpagina (Familie en Firma)

Fixes:

• Minimaal in te vullen bedrag in de kassa

• Gecombineerde bonnen

Statistieken

• Artikelgroepen eenvoudig opsplitsen in zelfgemaakte hoofdgroepen en subgroepen. Bekijk de stappen

Inkooporders

• Er is gestart met een verbeterde lay-out,

Fixes:

• Schakelaar webshop ‘JA/Nee' ging niet altijd automatisch op 'Ja’.

Nieuw Support Portaal

Heeft u het nieuwe support portal van de vorige versie al gezien? Deze is te bezoeken via: support.prismanote.com. Naast de handleidingen en cursussen heeft u beter inzicht in de ontwikkeling en kan u inloggen om ook uw eigen tickets zien.