Welkom bij een verbeterde versie van PrismaNote sinds 22 februari 2021. Er is hard gewerkt aan diverse onderdelen van het systeem. Met elke nieuwe versie willen we huidige functies optimaliseren, problemen oplossen en enkele nieuwe functies toevoegen. Niet alles verliep soepel bij deze livegang, maar gelukkig zijn de bugs er nu uit. Door een beter testproces te ontwikkelen, zullen we dit slimmer stroomlijnen. Desalniettemin hopen we dat deze verbeteringen bijdragen aan het eenvoudiger automatiseren en digitaliseren van de juwelierszaak.

Samenvatting nieuwe functies en optimalisatie

Hardware

[NEW] Print verbeteringen (thermisch printen / nieuwe print methode /bugfixes/ QR code)

[NEW] Eigen lettertype formaat op documenten

Assortiment

[NEW] Sorteernummer in de product bewerkpagina toegevoegd (om producten handmatig te kunnen rangschikken op de webshop. Dit werkt momenteel dus nog niet, maar het gedeelte in de database is gemaakt).

[NEW] Cropfunctie bij het uploaden afbeeldingen beschikbaar.

[NEW] Webp foto's die worden upload automatisch converteren naar jpg bestand.

[NEW] Verbetering zoekfunctie, zodat een product beter en sneller wordt gevonden.

[FIX] Paginering / Nieuwe producten tonen na opslaan van een product.

[FIX] Koppelen van producten.

[FIX] Dubbele zoekresultaten tonen.

Export

[NEW] Weergave van laatste aankoopdatum in het CSV bestand.

Webshop

[NEW] Mogelijkheid om het verzilveren van spaarpunten te beperken. Niet in combinatie met coupon codes en / of met producten die in de korting staan.

[NEW] Optimalisatie van de filters door de standaard geselecteerde filters van de pagina te verbergen voor Horloge, Sieraad, Merk en Sieraad Type. Ook de filter Winkel collecties is standaard verborgen. Daarnaast beter contrast doorgevoerd voor geselecteerde filters.

[NEW] Mogelijkheid om een aparte pagina te maken voor enkelbandjes en manchetknopen.

[FIX] Extra tekst in de reservering pop-up voor de datum en telefoonnummer fix.

[FIX] PAY webhook en probleem met de status.

[FIX] Webshop order pdf bon layout fix.

[FIX] Scroll balk in het submenu op pagina’s met producten.

[FIX] Weergave van producten van meerdere dropshipping leveranciers.

Multi store

[NEW] Klanten, transacties, reparties en weborders delen tussen meerdere winkels.

Algemeen

[NEW] Verduidelijking van algemene voorwaarden en het privacy beleid en weergaven in het dashboard.

[NEW] Beveiligingsupgrade (vooral merkenportaal).

[NEW] Verbergen van notificaties bovenin het dashboard.

Kassa

[NEW] Wijziging van klant knop en kleine layout aanpassing.

[FIX] Kasmutatie met reden ‘Overig’ en eigen tekst kunnen toevoegen.

[FIX] Parkeren van reparatie transacties

[FIX] Automatisch afdrukken van A6 bon

[FIX] Mailen vanaf de reparatiepagina

[FIX] Mailen van factuur

Statistieken

[NEW] Aanpassingen van de indeling collectie groepen voor administratie.

Winkelinstellingen

[FIX] Sneller inladen van de merken

Nieuw Support Portaal

Om betere service te kunnen verlenen heeft het Support Portaal een nieuwe update gekregen. Deze is te bezoeken via: support.prismanote.com. Hiermee houden we u graag beter op de hoogte van de ontwikkeling. De volgende informatie is er te vinden:

Uw eigen tickets / aanvragen

• Login met het e-mailadres om de tickets te bekijken.

• Lees en plaats opmerkingen bij de betreffende ticket en zie de status.

• Inschieten van nieuwe tickets.

Meedenken met de ontwikkeling

• Bekijk een overzicht van de wensen van andere gebruikers.

• Reageer op een betreffende wensen met meer informatie / input.

• Mogelijkheid om wensen te volgen en erop te stemmen (in nabije toekomst).

Handleiding & Cursussen

• Overzichtlijker en makkelijker zoeken.