Wil je trouwe klanten en fans extra korting geven? Stel een melding in de kassa, zodat elke medewerker hiervan op de hoogte is.

1. Klik in het menu op 'Alle klanten'

2. Zoek de betreffende klant op en klik deze aan.

3. De klantpagina opent. Klik hier op de knop 'Bewerken'.

4. Een pop-up opent. Scroll naar de sectie 'Klantenkorting'.

5. Klik de gewenste korting aan.

• Klik op de X om de korting te verwijderen.
  • Klik op 'Overig' om een ander bedrag in te stellen. Zet het vinkje 'Procentueel' aan, als het om een percentage gaat.

6. Klik onderaan de pop-up op 'Opslaan'.

7. Wordt de klant geselecteerd in de kassa? Dan verschijnt er een melding en de mogelijkheid om het toe te passen op alle items.

Klik je op deze knop en voeg je daarna een nieuw item toe? Klik dan nogmaals op dezelfde knop.

Wil je in een vast bedrag van € 10.00 korting geven en bestelt de klant meer dan 1 item? Klik dan 1x op 'Toepassen op alle items' na het toevoegen van het eerste item.