Wil je een export maken van wat er is verkocht van een leverancier? Onderneem de volgende stappen:

1. Klik in het menu op 'Leveranciers'.

2. Klik op de betreffende leverancier.

3. Klik op het tabblad 'Verkooplijst'

4. Selecteer de gewenste tijdsperiode

Kies ook de gewenste week, maand of jaar

Met het pijltje kan je datums selecteren

5. Klik vervolgens op de knop 'Update' of de knop 'Totaal (aantallen optellen).

Update: Hierbij geeft het systeem de aantallen weer als unieke regels (dus alles 1 keer).

Totaal (aantallen optellen): Hierbij telt het systeem de aantallen op en is er een totaal zichtbaar.

6. Klik vervolgens op de knop 'PDF genereren'.

Alle product in lijst: Verkooplijst als PDF

Uitgesplitst per collectie: Verkooplijst als PDF opgedeeld in collecties.

Download CSV: Verkooplijst als CSV

Download CSV (Collection wise): Verkooplijst als CSV opgedeeld in collecties.