Interface Leveranciersportal - PN1

Welkom bij het leveranciersportal voor intensievere samenwerking met het dealernetwerk.

Samen hebben we 3 doelen:

1. Een hogere omzet van merken via juweliers.

2. Efficiënt een sterk dealernetwerk onderhouden.

3. Tijd en kosten besparen bij ondersteuning.

Verkooporders

Hier tref je alle bestellingen van jullie dealers.

Door hier een nieuwe order aan te maken, staat deze direct in het systeem van de juwelier. Als de productinformatie goed is ingevuld, kan de juwelier deze artikelen met één klik inboeken en op zijn website tonen.

Let op, als je iets wijzigt op een bestaande order dan is dit ook direct aangepast op de inkooporder van de betreffende juwelier. Hij ziet ook dat de wijziging heeft plaatsgevonden, dus neem van te voren altijd even contact op via de chat, e-mail of telefoon.

Services

Hier staan alle reparaties en speciale bestellingen waarop jullie merk is geselecteerd door de dealer. De juwelier repareert in veel gevallen het artikel zelf, dus je hoeft niet automatisch een zending te verwachten.

Speciale bestelling: is een bestelling via de kassa van de dealer voor een consument, omdat de dealer dit artikel niet op voorraad had. Dit artikel wordt ook op een nieuwe inkooporder (jullie verkooporder) toegevoegd, dus hier hoef je verder niets voor te doen.

Weborders

Dit is onderdeel van de dropshipping functie. De dealer kan jullie volledige assortiment (dat bij jullie op voorraad staat) tonen op zijn website. Heeft de juwelier het product zelf niet op voorraad en besteld de consument online? Dan krijg je hier de weborder te zien die je direct naar de consument kan opsturen.

Winkels

Hier zie je alle winkels die jullie als leverancier heeft toegevoegd. 98% van deze winkels gebruikt PrismaNote of is het nog aan het uitproberen. Deze winkels hebben toegang tot jullie productinformatie (dat zichtbaar is bij Catalogus) en kunnen bij je bestellen. Als je ‘Toegang’ hebt, kan je de realtime voorraad en verkopen zien van jullie merken bij deze winkelier.

Catalogus

Hier zie je alle producten waar je als leverancier aan bent toegevoegd. Door bovenaan te klikken op 'Alle producten' zijn al jullie producten uit de gedeelde database zichtbaar. Deze kunnen zijn geïmporteerd of zijn aangemaakt door een winkelier. Uit deze catalogus kunnen juweliers met één klik de producten aan een inkooporder toevoegen. Bij ontvangst van de producten zijn deze direct ingeboekt en worden ze ook op de website van de juwelier getoond (als de productinformatie is ingevuld).

Product toevoegen

Via deze pagina kan je een nieuw product toevoegen, zodat deze direct te bestellen is door jullie dealers. Als de informatie en productgegevens volledig zijn ingevuld, wordt het product bij inboeken ook direct op de website van de juwelier getoond.

Ontwerp nieuwe campagne (nog in ontwikkeling)

Start met de online promotie van jullie merk richting consumenten en laat het dealernetwerk hierop meeliften. Zet er tegenover dat de juwelier hier specifieke producten voor dient te bestellen.

Acties

Alle opgezette campagnes.

Medewerkers

Deel met het dealernetwerk wie er bij jullie bedrijf werkt. Elke medewerker krijgt op deze manier zijn eigen account. De voornaam van de ingelogde gebruiker wordt ook getoond in eventuele communicatie via chat met de dealer.

Instellingen

Hier zijn diverse instellingen mogelijk voor het leveranciersaccount.

Hoe kan je de dealer al ondersteunen?

De producten beter weergeven op de website van de juwelier en het eenvoudiger maken om in te boeken.

• Lever een electronicsche (EDI) factuur bij de verkooporders, zodat de juwelier deze producten snel en eenvoudig kan opboeken.

• Voeg het assortiment toe in het leveranciersportal, zodat juweliers deze met één klik kunnen bestellen en bij inboeken direct online kunnen weergeven. Je kan deze productinformatie ook als Excel of CSV bestand mailen naar data@prismanote.com. Bekijkhier de gegevensdie geüpload kunnen worden. Ook is het mogelijk om een automatische koppeling te realiseren.

Wat kan je al krijgen?

Realtime inzicht in de voorraadwaarde en verkopen en services bij de specifieke dealer (na toestemming van dealer). Hiermee kan je:

• Gerichter bezoeken

• Beter advies geven

• Intensievere klantrelatie bouwen