Wil je zelf cadeaukaarten laten drukken op een pasje?

Een optie is om voorbedrukte kaartjes met unieke nummers te bestellen met barcodes is bij www.cardsunlimited.nl

Vervolgens kunnen deze worden gescand bij het aanmaken van de cadeaukaart.

Eisen aan de code / het cadeaukaartnummer:

- Moet uniek zijn

- Bij voorkeur beginnen met G-

- Er is geen limiet of eis qua lengte

- De code kan zelfs tekst bevatten

- Let erop dat als je een nieuwe reeks besteld, deze nummers ook uniek zijn.

Een andere mogelijkheid is om zelf cadeaukaart pasjes te drukken.

Bijvoorbeeld met dit apparaat: https://www.bypos.nl/evolis-zenius-classic-single-sided-12-dots-mm-300-dpi-usb-red-zn1u0000rs

Hierbij kunnen 'lege, witte pasjes' worden ingekocht. Het is nog niet mogelijk om deze vanuit PrismaNote aan te sturen, maar dit is wel te realiseren.

Cadeaukaart nummers genereren om te laten drukken

Met https://www.voucherify.io/generator is het mogelijk om unieke cadeaukaartnummers te genereren.

Vul in:

Number of codes: 9999

Single code length: 13

Code prefix (onder Advanced Settings): G-

Verwijder a-z in kleine letters bij Character set

Klik op Generate en op de volgende pagina op Export to Excel.