PrismaNote ondersteunt het gebruik van een barcodescanner op een aantal plekken. Deze plekken proberen we zoveel mogelijk uit te breiden.

In principe is het mogelijk om elke barcode scanner te gebruiken maar deze moet dan wel juist geconfigureerd zijn. Voor de scanners die wij zelf leveren staan hieronder speciale barcodes die u kunt scannen voor de juiste instellingen.

Staat uw scanner hier niet tussen raadpleeg dan de handleiding of website van de fabrikant voor de juiste instellingen. De scanner moet als volgt zijn commando's versturen:

1. CTRL+B of STX (Start of Text)
  2. De gescande barcode
  3. Enter

Wij bieden geen ondersteuning voor barcodescanners die niet door ons zijn geleverd.

Configuratiebarcode voor de Zebra DS2278

Deze code zet naast de juiste commando's ook het volume van de scanner iets lager. Plaats na het scannen van deze code de scanner direct terug in zijn houder en wacht tot deze weer klaar voor gebruik is (groene lampje).

Configuratiebarcode voor de Zebra DS2208

Deze code zet naast de juiste commando's ook het volume van de scanner iets lager. Wacht na het scannen tot de scanner weer klaar voor gebruik is. Dit kunt u zien aan de groene indicator op de scanner.

Configuratiebarcode voor de DataLogic QM2430

Na het scannen zal de scanner wat piepjes geven en opnieuw opstarten. Wacht tot de scanner klaar voor gebruik is na het scannen.