Badankt voor je interesse in de nieuwe updates van afgelopen 1,5 maand!

Nieuwe printkoppeling

Diverse gebruikers hadden printproblemen vanwege een nieuwe Windows update. Ook start het programma JSP niet altijd automatisch op bij het opstarten van de pc (het 'rode icoontje'). Daarom is een nieuwe printoplossing geïmplementeerd om vanuit PrismaNote rechtstreeks printverzoeken te sturen (zonder tussenkomst van de computer). Hiermee is het ook mogelijk om vanaf een tablet of mobiel te printen. Afgelopen twee weken zijn hiervoor nog enkele fixes gedaan. Voor 1 januari 2022 willen we iedereen hebben overgezet.

Prijs overschrijven bij EDI inlezen

Bij het inlezen van een digitale factuur verschijnt er een pop-up. Hierin is het mogelijk om de bestaande prijzen te behouden of deze juist te overschrijven (bij prijsverhogingen van materialen etc.)

Producten wijzigen in bulk

Via 'Assortiment' -> 'Opties' -> 'Producteigenschappen in bulk bijwerken' kunnen artikelen eenvoudiger worden aangepast. Momenteel enkel nog de Naam, korte en lange beschrijving. Ook andere gegevens zoals Merk en Materiaal zijn gerealiseerd, maar dit staat nog niet live.

Multi Store

- Producten verplaatsen is nu makkelijker (merk wordt automatisch toegevoegd aan andere winkel als hij er nog niet was)

- Locatie van reparatie vermelden

Zoekfunctie

- Zoeken op inkooporders pagina werkt weer voor de hele historie (Was eerst laatste 50 inkooporders en rest op de leverancierspagina)

- Inkooporder ook te vinden op factuurnummer

- Verbetering klanten zoeken

- Barcode scannen op het Transacties en Services overzicht

- Zoeken in de B2B catalogus is verbeterd

- Paginering in de B2B catalogus werkt

Kasius koppeling

Alle nieuwe producten van Kasius worden automatisch aangemaakt in PrismaNote.

Productinformatie

- Het systeem accepteert nu + tekens in productnummers

- korte beschrijvingen en lange beschrijvingen mogen de naam van de winkel niet meer bevatten. Je kunt dan niet meer opslaan. Deze check is alleen van toepassing als de gegevens mogelijk met andere juweliers gedeeld gaan worden.

Dagafsluiting

- Bij weborders na sluitingstijd wordt de kassa geopend, zodat de online omzet op de dagafsluiting kan verschijnen.

- Getelde briefjes en munten als opmerking toegevoegd

Kassa

- Reparatie titel kunnen toevoegen

- De datum wordt niet meer verwijderd geleegd na het klikken op Bellen of Mail

- Fix voor handmatig verzilveren van cadeaukaarten (vervanging G-)

- Eenvoudiger contact via WhatsApp bij reparaties (integratie WhatsApp messenger)

- Betalingsverzoek bij transacties met een onbetaalde bankbetaling

- Opmerking bij een 14 dagen betaaltermijn

- Melding bij een reparatie als er geen contactgegevens van geselecteerde klant bekend zijn

- Foto's kunnen verwijderen op de reparatiepagina

Spaarpunten

Fix: bij handmatig wijzigen van de betaling, geen dubbele punten uitkeren.

Statistieken

- Inventarisatie verbeteringen + nu zichtbaar in het menu

Medewerkers

Melding als de intitialen al bestaan bij het aanmaken van een medewerker

Bonnen & Labels

- Mogelijkheid om klantinformatie te tonen op de externe reparatie en orderbon.

- Extra mogelijkheden voor PDF bewerkingen

Webshop

- Oplossing voor tonen van producten op een merkpagina

- Aantallen achter de filters en sortering verbetering

- Social Media export verbeterd

Order voorstel leveranciers

De functionaliteit voor leveranciers om order te maken voor juweliers is sneller en soepeler gemaakt. Deze verkooporder staat dan direct als inkooporder in het systeem van de juwelier.

Hardware

Extra instellingen voor nieuwe ZD421 printers

Nieuwe Support portal live

Om gebruikers sneller te helpen, zit een collega nu fulltime achter de chat om vragen te beantwoorden en te helpen bij instellingen. Ook via WhatsApp kan je chatten met +88 20 22 522.  Daarnaast zijn de hulp artikelen direct zichtbaar in PrismaNote in plaats van op een aparte pagina.