Winkeliers portaal:

Handmatig etiket printen

Het invullen van de gegevensvelden is makkelijker gemaakt door een visuele aanpassing.

Bulk prijzen aanpassen

Het knopje wijzigingen doorvoeren is altijd zichtbaar.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen kunnen nu handmatig op betaald worden gezet.

Etiket printen bij retour

Is weer toegankelijk

Reparatiebon printen

Is weer mogelijk in het "transactie voltooid scherm"

Transactiebon

Als het nog te betalen bedrag €0,- is, wordt deze weggelaten.

Inkooporders "Bulk printen"

Veld voor eigen voorraad is nu vrij aan te passen, bij een prijsstijging kan u er nu voor kiezen om geen etiket af te drukken voor producten die al op voorraad waren.

Lay-out geparkeerde transacties

Er is nu zichtbaar hoelang de transactie geparkeerd is, na 5 dagen zal de teller op rood staan.

Na 7 dagen zal het concept komen te vervallen.

Transactiepagina

De naam van de medewerker is nu zichtbaar als u over de transactie heen gaat met de muis.

Kassa lay-out voor iPad

Er zijn verbeteringen doorgevoerd om de kassa gebruiksvriendelijker te maken op de iPad.

E-mailing

Het programma outlook zal niet meer crashen bij klanten die hun e-mail via PrismaNote hebben lopen.

Leveranciersportaal:

Vertalingen

Op verschillende plekken zijn vertalingen doorgevoerd.

Inkooporder

Alle inkooporders kunnen weer geopend worden.