Versie 1.5.16 & V1.5.18

Statistieken

- Goud inkoop, kosten en geld wijzigingen worden nu in de statistiek rapporten los opgenomen.

- Het gedetailleerde rapport toont nu de specifieke items voor gebruikers die geen hoofdgroepen gebruiken & medewerker die het heeft aangemaakt, ed.

- Kortingen worden nu niet meer als een losse regel in de statistiek rapporten opgenomen (eerder moest de boekhouder deze korting handmatig verdelen over bijvoorbeeld: Horloges, Sieraden afhankelijk van waar de korting op gegeven was).

- Het kunnen openen van betaalwijzigingen vanuit de dag afsluit pagina.

- Inkoopwaarde berekeningen verbeterd voor goud inkoop en retour aanslagen,

Kassa

- 5% en 25% korting optie toegevoegd.

- Fotos kunnen maken van goudinkoop artikelen.

- Bugfix niet kunnen afsluiten kassa door gebruik punten in de goud inkoop.

- Contant bedrag check optioneel gemaakt

- Niet toestaan van slash en spaties in het cadeaukaart nummer.

- Voor multishops, het zoeken in geselecteerde winkels (het niet automatisch tonen van voorraad artikelen in andere winkels).

Weergave

- Missende informatie in de 'reparatie bon voor beiden' optie.

- Layout verbeteringen op de project pagina van goud inkoop.

- PAY gegevens worden getoond voor PAY gebruikers (pay referentie wordt getoond in transactie overzicht popup).

- Proces verbetering om betalingen aan te passen.

- Statistiek rapport gedetailleerd totaal fix

Instellingen

- BTW nummer en BTW ID nummer kan worden toegevoegd via de instellingen.

- Koppelen producten verbeterd voor Venson, Weisz Group, Fossil Group, PDA (verbeterd mechanisme)

Terug naar alle updates
Share by: