Versie 1.3.27 - 1.3.33

- Oude chat terug gezet, omdat de nieuwe applicatie errors in het systeem veroorzaakt.

Webshop:

- Webshop live

- Weborder download optie

- Weborder pagina verbeteringen

- Updaten klant gegevens na betaling in webshop

- Fix overschrijven van telefoonnummers in weborders

- Webshop reservering verbeterd

- Webshop reservering PDF bon

- Fix betaalmethode is niet zichtbaar op de bon

- Fix voor niet kunnen downloaden bon bij ongeldige afbeeldingen uit PN1

Kassa:

- Het kunnen selecteren van een leverancier bij het reparatie aanmaken

- Klant toevoegen aan transactie verbeterd

- Balie klant issue in transactie

- Werkstation kan nu model en merk van het apparaat opslaan (nodig voor certificering kassa)

- Aanbetalingen korting gerelateerd aan aanbetalingen, fix berekening rest bedrag

Verkooplijst

- Verkooplijst: btw kunnen tonen

Voorraadlijst export

- CSV export verbetering (enters verwijderen bij export)

Overig

- Grote beveiligingsupdate

- Vooral vertalingen op webshop bonnen

- Fix voor de verzendkostenberekening in de checkout widget

- Locatie specifieke taal

- CSV export verbetering

- Reservering scherm ontbreken nog enkele gegevens: Klantbericht van reservering en verpakkingsinformatie

=> We hebben gemerkt dat de datum nog niet op de weborder modal verschijnt.

Terug naar alle updates
Share by: