Versie 1.3.21

Webshop

Webshop reservering werkt

Uitlijning van filters sieraad type

Vertaling mist in filter

Op de juiste pagina van producten blijven na aanklikken van een product en terug gaan.

Weergave van kleuren

Reserving via checkout werkend

Productpagina winkelwagen en reservering knoppen werkend op dynamische productpagina

Kleur kan nu ook worden geselecteerd zonder de categorie filter te selecteren

Voorkomen van de standaard filters verwijderen als er wordt geklikt op ‘Verwijder filters’

Productnaam in hoofdletters

Kassa

Kassa vult nu varianten info voor in de kassa (handig voor artikelen met maten)

Fix printen reparatiebon vanuit kassa

Factuur (EDI) inlezen

Leverancier zoeken geupdate

Export

Voorraadlijst bevat nu laatste inkoopdatum, verkoopdata in CSV export

Beveiliging

ReDos attack preventie

Versie 1.3.19 & 1.3.20

Webshop

• Zichtbaarheid product instellingen webshop verbeterd

Voorraad- en verkooplijsten

• Verkooplijst verbetering (prijs incl korting) , datum in frontend bug opgelost, consignatie/eigendom
  • Variant maat verwijderen van webshop als voorraad van 1 naar 0 gaat.
  • Artikelgroep namen in CSV in gebruikerstaal

Kassa

• Kunnen printen van tegoedbon in andere layout dan cadeaubon
  • Currency symbool in dagstaat dynamische weergave
  • Dubbele items in datum selecter van statistieken
  • Fix automatisch printen van thermische kassabon
  • Toevoegen van snelknoppen verbeterd voor nieuwe gebruikers
  • Bug opgelost: niet kunnen toevoegen van database product aan ‘Bestelling’
  • Performance fix: artikelgroepen selecteren in kassa
  • Maatregelen om bug op te sporen, dagstaat verschil door geen betaling

Versie 1.3.17

Kassa

• PAY locaties gescheiden
  • Voorvullen verwijderd nu de HTML tekens. Product bewerk pagina korte beschrijving mag nu nog wel html code bevatten voor webshop
  • Het is mogelijk om bij een retour aanslag ook een labeltje te printen om dit product weer te labelen
  • Ondersteuning lettertype: Times New Roman op kassabon

Statistieken

• Fix downloaden gedetaileerd rapport
  • Fix bug Pond symbool
  • Fix date picker ‘Dagstaten’ statistieken pagina (geen dubbele gegevens als je een beetje speelt met verschillende locaties)

Reparaties

• WhatsApp bericht voorvullen van opmerking reparatie

Verkooplijsten

• Verkooplijst fix (producten met korting kwamen dubbel)
  • PDF verkooplijst updates (producten met korting)

EDI inlezen

• Selecteren artikelgroepen (performance fix)

Product bewerken

• Webshop add-to-cart button tonen fix
  • Performance fix selecteren artikelgroepen

Leveranciers

• Leveranciers samenvoegen: Adres gegevens worden nu ook getoond dus je kan makkelijker de officiele leverancier kiezen

Transacties

• Transactie klantgegevens update verbetering (syncen van klantgegevens)
  • Bankbetalingen met negatieve bedragen kunnen nu ook als ‘Confirmed’ worden gemarkeerd

Label printen

• Verbeterde label preview in print instellingen
  • Label printing via backend

Versie 1.3.16

Kassasysteem

• Het is nu mogelijk te kiezen of een gebruiker de naam, korte omschrijving en lange omschrijving wil overschrijven of alleen wil aanvullen (standaard is het aanvullen)
  • Het is nu mogelijk om een businessCode toe te voegen bij het aanmaken van een leverancier (eerder kon u alleen bewerken)
  • Verkooplijst/Voorraadlijst: toont nu de alias van een artikelgroep
  • Bug fix bulk print (juiste aantal labels)
  • Pond tekens in de statistiek datum picker
  • Mogelijkheid om een los label te printen via Assortiment -> knop met 3 puntjes
  • Mogelijkheid om direct van transactie label te printen bij retour
  • Reparatie gegevens worden automatisch meegestuurd in het WhatsApp bericht naar de klant

Webshop

• Bug fix filteren op merk in webshop
  • Inspringing van Sieraad subtype filters (layout fix)

Leveranciers:

• Leverancier portaal: kan zoeken op winkels
  • Merken worden per winkel getoond
  • Kan nu ook beter onderscheiden tussen consignatie en eigendoms artikelen

Versie 1.3.15

Getallen assortiment filters

Leverancier code op label in bulk print (refactor print oplossing)

Mogelijkheid om artikelgroepen in te delen op de ‘Producten koppelen’ pagina

Verbetering layout instellingen pagina’s

Artikelgroepen zoeken met veel resultaten

Bugfix bulk label printen bij aantal van 0

Bugfix opslaan product zonder EAN code

Leverancier technische mogelijkheden samenwerking

Versie 1.3.10 – 1.3.14

• Zoeken op artikelgroep code (Alias)
  • Melding aangepast voor min afbeeldingsformaat
  • Tonen leverancier code op label
  • Bug fix leverancier koppelen
  • Refund in combinatie met cadeaukaart fix
  • Voorraad correctie bug voor terugbetalingen met kortingen
  • Hotfix reparatienummer voorvullen
  • Statistieken layout picker verbeterd
  • Leverancier code tonen op label (bulk print)
  • Leverancier koppelingen geupdate
  • Totaal karaat gewicht en artikelgewicht op label
  • Fix fyskaly barcodes op thermische bon
  • Bulk print label fix

Versie 1.3.08 en 1.3.09

• Bug fix bulk update
  • Importeren van leveranciers

Kassa verbeteringen:

• Email verzenden met PDF met eigen logo. (moet ingesteld worden)
  • Download knoppen bij 0 euro transacties
  • Kunnen voorvullen van diamant gegevens tegelijk met de korte omschrijving

Verkooplijst en voorraadlijst

• Bij sorteren op artikelgroep en exporteren naar PDF vat hij nu dingen samen per artikelgroep

Versie 1.3.07

Verbeteringen voor het verlopen van de login sessie (minder hoeven te verversen van de pagina).

Fotos uploaden vanaf 4kb

Snelknoppen kunnen nu ook als negatief worden ingesteld

Fix voor afsluiten dagstaat van vorige versie

Verzendbon naar klant met bijlage (vertalingen moeten worden toegevoegd)

Statistieken datum picker verbeterd

Voorraadlijst sorteert bij artikelgroep, maar geeft dan ook een subtotaal per artikelgroep

-> Je kunt nu ook alleen minimale voorraad artikelen in de voorraad of export krijgen

Tegoedbon inleveren verbetering

Verbetering “Hoe het product op de webshop tonen” (ook tonen bij geen voorraad bijvoorbeeld). Dit kan nu worden opgegeven op product bewerk pagina.

Eigendom, zicht, consignatie kan nu gewijzigd worden via ‘Product bewerken -> Gegevens pop-up’

Een artikelgroep kan nu een naam maar ook een alias hebben. Zodoende kunnen we de Artikelgroep-code maar ook de Artikelgroep-naam tonen. We printen de alias automatisch op het label).

Verkoopprijs wordt afgerond getoond op het label.

Gewicht en totaal karaat gewicht kan ook op het label.

Bugfix laatste inkoopdatum.

Versie 1.3.05 – 1.3.06

Leverancier kan instellingen pagina openen

Afbeeldingen van 20kb kunnen uploaden

Toon medewerker die inkooporder heeft aangemaakt

Vertalingen toegevoegd op voorraadlijst pagina

Bug fixes voor PayNL (gesplitste betaling maar één ervan mislukt, terugkoppeling bij mislukte betaling verbeterd)

Assortiment filters verbetering (aantallen & subfilters)

Leverancier kan winkel toevoegen aan account

BusinessPartner creation for supplier to retailer and retailer to supplier if not exists

Klanten zoekfunctie verbetering

Dagafsluiting geavanceerde helper (later nog begin stand cash kunnen aanpassen, etc.)

Importeren historische reparaties verbeterd

Thermischen bon tonen van balie klant (onterecht, verbeterd)

Werkstation naam tonen op alle soorten thermische bonnen

Kunnen tonen van Pn1 naar Pn2 gemigreerde statistiek data.

Samengevoegd: lege regel & tekst regel

Sorteren klanten overzicht verbeterd

Snelknoppen kunnen aanmaken met daarbij bestaande artikelgroep kiezen, btw tarief kiezen

Bug voorraad correctie bij refunds

Kunnen opslaan van producten zonder leverancier productnummer

Webshop filter instellingen verbetering

Versie 1.3.03

Transactie en services overzicht zijn versneld

Als een juwelier een leverancier toevoegt, verschijnt de juwelier ook in de contactenlijst van de leverancier.

Bug fix: updaten winkelmerk

Koppelen van leveranciers werkt nu juist in de frontend (label wordt bij juiste leverancier getoond).

Verbeterd klant adres wordt getoond op transactie pagina

Verbetering van cadeaukaart verzilveren

Automatisch printen reparatiezakje alleen als het gaat om een nieuwe reparatie.

Extra controle reparatiezakje dubbel

Mogelijkheid om Command + C te gebruiken om het EAN nummer te kopiëren op de product bewerkpagina

Opnieuw gefixed: Validatie op EAN nummer lengte (bijv validatie niet af laten gaan als lengte 12 tekens is ipv 13)

Email verificatie verbetering voor spam emails

Importeren van historische reparaties mogelijk

Fix: voor verzilveren van spaarpunten

Versie 1.3.00

Kassa

• Klanten kunnen zelf snelknoppen aanmaken en bewerken
  • Bij het veranderen leverancier van reparatie wijzigde het weer terug naar interne leverancier. De gebruiker is nu ook in staat om via artikelgroepen een leverancier aan een artikelgroep toe te voegen die dan ook wordt voorgevuld bij orders (ivm de statistiek)
  • Bug fix, bij het toevoegen van betalingen (meestal bij splitpayments) werd het totaal bedrag niet goed verdeeld.
  • Bug fix, knop ‘Afrekenen’ werd ten onrechte niet meer aanklikbaar bij 0 betaling

Klanten

• Verbetering klanten zoeken (cursor wordt weer automatisch in zoekveld geplaatst)

Webshop

• Order afhandeling verbeterd (gebruiker kan orders op afgehandeld zetten, PDF layout verbeterd.

Reparaties/Orders

• Gebruiker kan nu ook zoeken op productnummer of ean of openstaande orders te ontdekken.

Klanten

• Verbetering invoeren internationale klanten

Medewerkers

• Medewerker aanmaken validatie verbeterd + foto wordt beter weergeven

Inkoop

• Backorder items worden nu direct weggefilterd uit de min voorraad wizard
  • Verkochte items kunnen toegevoegd worden aan minimale voorraad order vanuit de wizard
  • Gebruiker kan producten van de leverancier toevoegen aan zijn wishlist en deze in de minimale voorraad wizard toevoegen.
  • Inkooporder wizard (toont nu fototjes in de wishlist

Transacties

• Productnummer wordt nu getoond op transactie overzichts pagina (voor winkelmedewerkers)

Voor leveranciers

• Kan EAN nummers toevoegen in Centrale Dabase
  • Kan wijzigingen op centrale database producten doorvoeren en gebruikers data aanvullen

Versie 1.2.77 – 1.2.87

Kassa

– Bug opgelost “Betaalmethode wijzigen in totalen op eindedagpagina”.

– Verbetering van het parkeren van transacties

– Verbeter het toevoegen van producten aan de bestelling

– Nadat u de bestelmodus heeft gebruikt, schakelt de kassa nu automatisch over naar de voorraadmodus wanneer de transactie is voltooid.

Webwinkel

– Producten laden sneller

– Webshopbestellingen verbeterd voor klanten uit Engeland en Frankrijk

– Maatvarianten die in de webshop worden gedupliceerd, worden nu slechts één keer weergegeven, waarna de klant een maat kan selecteren.

– Ontvangstopmaak verzendbon voor webbestellingen verbeterd (cadeaubonnen, vouchers, gravures).

– Het versturen van een e-mail naar de klant bij het plaatsen van een webbestelling

– Het verzenden van een e-mail naar de gebruiker bij het indienen van een webbestelling

Producten

– Verbeter het bereik van de filters

– Verbeter het aanmaken van producten wanneer de artikelgroep niet beschikbaar is.

– De foutmelding bij het koppelen van producten die zonder reden binnenkwamen, werd een succesmelding.

Klanten

– Export van plaatsnamen mogelijk

– Verbetering van de toegang tot internationale klanten (VK, Frankrijk)

Inkooporders

– Het lezen van XML-bestanden is verbeterd (het productnummer wordt nu herkend in het Excellent Jewelry XML-bestand)

– Verbeterd leveranciersselectieveld bij het aanmaken van een bestelling

Leverancier

– Correctie van de laadgrafiek met inkooptotalen per artikelgroep op de leverancierspagina (tweede tabblad)

– Algemene verbetering van de samenwerking met leveranciers

– Bugfix bij het koppelen van producten aan leveranciers

Algemene producten

– Update/verrijking van winkelproducten via PN1 (eenmaal per week)

– Verbetering van de links naar de providers (duplicaten verwijderd, etc.)

– Als u op de + klikt, ziet u nu verdere informatie van de aanbieders

– Migratie van klanten van PN1 naar PN2 (producten, reparaties, transacties, etc.)

Versie 1.2.77 – 1.2.87

– Weborder verbetering in printen van pakbon

– Weborder melding in het menu

– Transactienummer tonen in weborders

– Klant pop-up toont nu ook ‘provincie’ of ‘county’ voor internationale klanten

– Bug opgelost met BTW reset voor producten met alternatief btw tarief

– Mogelijkheid om betaalmethode te veranderen met Fiskaly

– Verbeteringen van minimale voorraad in de inkoop wizard

– Uitsluiten werkstation mogelijk in totaal statistieken (filter over grotere periode)

– PN1 naar PN2 migratie startnummers verwijderd

– Verbetering toevoegen van medewerkers

– Verbetering merk toevoegen

– Filteren in transacties overzicht op datum

– Verbetering in leverancier portaal

– Verbetering tonen van foto’s

– Verbetering medewerker tonen in inkooporder

– Tonen van foto’s bij aanklikken in rechter slider

Versie 1.2.74 – 1.2.76

Inkoop

– Ondersteuning duitse ‘DAT’ files voor de EDI/PDF/TXT inlezen.

– Bug fix inlezen PDF bestanden

– Inkooporder layout verbetering

– Geannuleerde inkooporders zijn niet automatisch zichtbaar

– Filteren op inkooporder status nu mogelijk

Statistieken

– Verkooprapport PDF samengevat per artikelgroep nu mogelijk

– Voorraadlijst export toont nu locatienaam

– Voorraad en verkooplijst verbeteringen voor multi stores

Inkooporder wizard: Work in progress

– Wizard houdt nu rekening met openstaande backorders

– Er wordt gechecked of het artikel op voorraad is bij de leverancier (dit werkt als de leverancier voorraad in het leverancier portaal aanwezig is)

– Min voorraad kan geupdate worden via de wizard

Webshop

– Dropshipper instellingen (nu beschikbaar, nog niet werkend)

– Fix dowloaden weborder PDF

Service processen

– Bij het doen van handmatige voorraad correcties wordt je herinnert aan openstaande orders

– Extra status bij reparaties/orders

Kassa

– Bugfix aanbetalingen met kortingen

– Cadeaukaarten: ingeleverd bedrag wordt verwijderd na afrekenen transactie

– Layout verbeterd voor kleinere schermen

– Verbetering scannen van orders scannen

– PayNL integratie pin terminals

– Paginering in zoekresultaten kassa

Klanten

– Klantkaart toont nu beschrijvingen van de aangekochte artikelen, aangekochte items

– Klantkaart compacter weergeven

– Verbeterde PDF export (klantgroepen en andere gegevens)

Verbeteringen uploaden bestanden

– Verbetering uploaden CSV files algemeen

Versie 1.2.69 – 1.2.73

Kassa

– Invalid date fix

– Verbeterde kassa layout voor kleinere schermen

– Bug fix zoeken in de kassa

– Kassa zoeken is nu slimmer. Zoekwoorden kunnen in willekeurige volgorde worden gebruikt.

– F1-F12 toetsen kunnen nu gebruikt worden om de quickbuttons in de kassa te activeren (geen scrollen meer nodig)

– Refunding problems fixed

– Order proces verbeterd (leverancier selecteren, artikelgroep selecteren etc.)

Medewerker rechten

– Medewerker rechten kunnen afgeschermd worden voor algemene gebruikers. Hiervoor kan je het officiele account: Algemeen rechten geven. Dit betekent alleen kunnen inloggen.

De verkopers kunnen de rol : Verkoopmedewerker krijgen

De eigenaren en vertrouwelingen kunnen Eigenaar/Ontwikkelaar krijgen.

– Laatst actieve medewerkers worden weergeven in topbar

– Aanwezigheid kan handiger worden opgegeven

– Vertaling keywords toegevoegd

Pin terminal integratie

– PayNL pin therminals kunnen gekoppeld worden

Inkooporders

– Mogelijkheid om meer dan 500 stuks tegelijk in te boeken

– Bugfix EAN niet voorvullen op product bewerk pagina

– EDI product naam wordt nu gedifinieerd

Voorraadlijst

– Overzicht van inkoopwaardes per artikelgroep (te downloaden via leverancier pagina)

– Fix totalen van ‘inkoopwaardes per artikelgroep’ volgen nu de ingestelde locatie filter (multishops functie)

– Bij het exporten van een CSV wordt de in Europa gebruikelijk CSV instelling ; voor scheidingsteken en , voor demicaal getallen gebruikt.

– Image upload en voorraad correcties in import functie

Minimale voorraad wizard

– Eerder geplaatste orders (nog niet geleverd) worden nu niet nogmaals geadviseerd omdat ze nog niet binnengekomen zijn

– Realtime check of het artikel op voorraad is bij de leverancier om backorders te voorkomen.

Transactie overzicht

– Scanning A-number in Transactions overview

– Bugfix kunnen filteren op ‘niet als betaald gemarkeerde bankbetalingen’

Services

– Kunnen zoeken op AI, T en A nummers in het services overview.

Leveranciers ontwikkel mogelijkheden

– Leveranciers kunnen API gekoppeld voorraadlijsten en verkooplijsten ophalen (Juwelier moet hiervoor toegang geven, Leverancier moet API programmeren.

PDF inlezen

– Ondersteunen van 0 btw tarief inlezen per PDF

Nieuw gekoppelde feed

– Ti Sento producten gekoppeld

Webshop orders

– Er kunnen weborders aangemaakt worden op de webshop

Versie 1.2.65 – 1.2.68

Kassa

– Tegoedbon kan nu ook Thermisch worden geprint.

– Pop-up in kassa verbeterd voor het printen van ‘Orders’ en ‘Reparaties’

– Fix voor terugbetalingen

– Het is mogelijk om meerdere tegoedbonnen tegelijk in te leveren

– Automatisch printen van tegoedbon mogelijk

– Verbetering van ‘Artikelgroep selecteren in kassa bij aanmaken van reparatie’

– Voor een ‘Order’ kan u nu ook ‘Offerte’ of ‘Prijs bevestigd’ selecteren

– Bij het scannen van een product wordt deze direct toegevoegd aan de kassa (als er slechts één resultaat is).

– Transactie pop-up verbetering (toont type transactie item zoals ‘reparatie’ or ‘order’

Transacties

– Het is mogelijk om transacties waar een bankbetaling aan zit te filteren (op ‘betaling ontvangen’ of juist nog niet ontvangen)

Klantenlijst

– Sorteren op verzendadres en factuuradres

Label printen

– Sieraad maat op het label kunnen printen

– Fix voor merknaam printen in bulk

Inkooporders

– EDI fix (artikelnummers laden niet altijd in de inkooporder)

– Inkooporders terugdraaien bug fix.

– Minimale voorraad wizard toont nu producten waarvan voorraad onder het minimale niveau is.

– Ordernummer kunnen toevoegen aan inkooporder

Voorraad/verkooplijsten

– Verkooplijst verbeteringen voor eigendom verkocht artikel, locatie naam, serienummer in uitklap menu + algemene verbeteringen

– PDF van verkooplijst reageert nu op de geselecteerde filters verkooplijst

– Bug fix voorraadlijst filters alleen voorraad artikelen

Medewerkers

– Medewerker makkelijker zelf aanmaken en verbeteringen medewerker pincodes

Overige kleine fixes

– Artiklegroepen kunnen geen comma’s e.d. bevatten

– Verwijdert onjuiste voorraad aantallen van de leverancier in rechter slider

– Vertalingen voor het inlezen van PDF/EDI bestanden

Extra in V1.2.68

Bug fixes:

– Voorraadlijsten PDF totaal houd nu rekening met aantal items

– Inkooporders gemaakt met de order wizard kunnen nu worden opgeboekt

– Download van voorraad CSV en PDF heeft nu geen punten meer in de file name zodat de computer PDF’s kan herkennen met extentie

Transacties

– Kleine verbetering transacties opzoeken in transacties overzicht

– Bij het scannen van een transactie in de transacties pagina komt de transactie modal naar voren (bon opnieuw uitprinten etc)

Statistiek:

– Compact pdf kan nu ook btw tarieven tonen (instelling toegevoegd voor klanten in meerder btw groepen)

Kassa

– Giftcard kan nu ook automatisch thermisch geprint worden

– Kassa items zijn kleiner gemaakt voor kleinere kassa schermen

EDI/PDF inlezen

– Btw tarieven voor internationale gebruikers

V.1.1.58 – V.1.1.61

– Bug split betaling gefixed

– Fix terugbetaling met barcode scanner

– Fix terugbetaling bedrag niet weergegeven

– Aanmaken betaalmethode giftcard als deze er nog niet is.

– Filters laden nu altijd in op assortiment pagina

– Kunnen tonen van maat op het label

Webshop verbeteringen:

– Filters in de zoekresultaten

– Cadeaukaart saldochecker

– Productpagina layout verbeteringen

V1.1.57

Een nieuwe versie met details.

– Tweede merk toevoegen winkelinstellingen van dezelfde leverancier

– Zoekfunctie update van merken

– PDF’s kunnen roteren (reparatie zakjes e.d.)

– Diamant gegevens op bon kunnen printen

– Diamant gegevens op label kunnen printen

– Bug fix: incorrecte naam op PDF bon bij download

– Instellingen om statistiek rapport te customizen (Secties uitzetten/aanzetten)

– Bug fix: reparatiepagina openen van één gebruiker

– Printen naar een specifieke lade

– Bug fix: retourneren artikelen waar oorspronkelijk korting op werd gegeven

– Geen spaarpunten uitkeren als het spaarprogramma uit staat (en later weer wordt geactiveerd) + ook niet de punten tonen in de kassa bij deactivatie.

– Wijziging betaalmethode CASH toegevoegd aan dropdown

– Tonen van de betalingen op historische dagafsluitingen pagina

– Inleveren cadeaukaart tussen de 0 euro en minder dan 1 euro

– Landcodes update script voor Whatsapp

– Kleine refactor reparatie en product attributen in kassa

– Bug fix opslaan werkstation PrintNode gegevens

– Print label added in product list page

– Label toolbox instellen voor ZPL / TSPL

Versie 1.1.47 - 1.1.56

1. Statistieken per omzetgroep voor o.a. boekhouding

2. De ‘Producten koppelen’ pagina onder ‘Bulk Updates’ kan nu productnummers detecteren van een twintigtal merken.

3. Verbetering zoeken op inkooporder naar database producten

4. Tonen van spaarpunten op de thermische bon.

5. Uitbreiding voor het bewerken, verwijderen en opnieuw toevoegen van merken bij ‘Winkelinstellingen’

6. Tonen van leverancier in zoekfunctie bij Producten samenvoegen

7. Verkooplijst download PDF verbeterd / Filters in verkooplijst

8. Reparatie zakjes nummer (niet nogmaals ophogen bij afrekenen)

9. Aanmaken cadeaukaart/tegoedbon

10. Aanmaken goud inkoop

11. Klant telefoonnummers voor WhatsApp met landcodes (fixes)

12. Aantal van enkele print

13. Productpagina optimalisatie in de websitebouwer

14. Standaard WhatsApp bericht vanaf reparatie en order pagina

15. Inwisselen spaarpunten

16. Verbeterd:

– Cadeaukaart inwisselen/refund verbetering

– Diverse layout verbeteringen (zoals klant zoeken voorbeeld, kassa/reparatie pagina velden, etc.)

– Dagstaat statistiek verbeterd

– Snelknoppen prijs invoer voor in de kassa

– Fix voor optelfout in PDF dagafsluiting document

– Paginering in merken lijst instellingen

– Export CSV verkooplijst toont nu alle items

– Juwelier kan nu leverancier toegang geven tot voorraadlijst/verkooplijst

Share by: